Dankwoord Master Hennie Thijssen

Op zaterdag 4 februari 2017 heb ik aan het eind van het seminar in Bochum (Duitsland) na een dag van trainen (sparring, breektesten en zo’n 11 Tuls vanaf TONG-IL gelopen te hebben) de grote eer gehad om als 6e Danner na 7 jaar trainen en vele seminars gevolgd te hebben door Grandmaster Nicholls van de ITF Choi Jung Hwa gepromoveerd te worden tot Master (7e Dan). Ik wil hem en in het bijzonder uiteraard ook Grandmaster Choi Jung Hwa en alle andere gerespecteerde betrokkenen binnen de ITF uit de gehele wereld dan ook hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat zij in mij gesteld hebben en voor de honderden felicitaties en mooie woorden.

Tijdens de open technische training van de Stichting ITF Royal Dutch op zondag 12 februari wil ik in het kader van mijn examen/promotie verder ook de aanwezige docenten en deelnemers aldaar bedanken voor de mooie woorden, felicitaties, reacties en cadeaus waaronder de Master Dobok van Arie Hoogendoorn en het drankjespakket van Renske en Roelie Van Beersum. Uiteraard ook de cadeaus van mijn clubleden en assistenten zoals de Master band 7e Dan die door Senior Master Steve Zondag met een mooi woordje werd uitgereikt en de bloemen die door mijn assistent Iwan Vossen werd overhandigd.

Van mijn clubleden heb ik afgelopen dinsdag na de les in Houten ook de mooie lijst met de emblemen van de ITF en de Thijssen Taekwon-Do Academie mogen ontvangen! Deze hangt nu aan de buitenkant van mijn Dojang thuis.

Naast de eigen weg van ‘lifetime student’ wil ik uiteraard alle andere personen waaronder GrandMasters, Masters, Instructors, commissie/bestuursleden (ook uit mijn eerdere periode in het Taekwon-Do!) en mijn leerlingen waarmee ik in de afgelopen 48 jaar in het Taekwon-Do heb samengewerkt en ontmoet hartelijk bedanken voor ook hun bijdrage! De ontvangen felicitaties uit ook andere Taekwon-organisaties waardeer ik dan ook zeer!

Taekwon, Master Hennie Thijssen