Gezondheidswandelingen

Afbeeldingsresultaat voor sekwondo

Uit onderzoek blijkt dat bewegen waaronder wandelen een van de belangrijkste maatregelen is om de mentale en fysieke conditie te verbeteren en het valrisico met daaraan een aantal overlijdensgevallen te verkleinen. De gezondheidswandelingen zijn bedoeld en ontwikkeld om je bewust te maken om op een plezierige gecontroleerde manier te leren bewegen, je energielevel, coördinatie en flexibiliteit op te bouwen en je stresslevel te reduceren. Met andere woorden, een betere lichamelijke en psychosociale gezondheid.

Door mijn jarenlange ervaring met de mentale en fysieke technieken uit zowel het Westen als het Verre Oosten en mijn eigen wandelingen/trainingen in mijn prachtige woonomgeving de Kaapse bossen van de Utrechtse Heuvelrug laat ik u op een inspirerende manier de vele mooie en inspirerende plekjes zien in combinatie met voor u geschikte oefeningen op het gebied van balans, coördinatie, ademhaling en meditatie.

De lengte en afstand van de wandeling is afhankelijk van uw leeftijd, het conditieniveau en het doel dat u nastreeft. Uiteraard is het mogelijk om in overleg in uw eigen vertrouwde omgeving deze gezondheidswandelingen op maat ook uit te voeren!