Special Needs Taekwon-Do

Ook personen met een lichamelijke of mentale beperking moet de mogelijkheid worden geboden om de mooie kunst van het ITF Taekwon-Do op zijn of haar niveau eigen te maken!

Master Hennie Thijssen geeft aan diverse personen en doelgroepen trainingen en workshops op het gebied van gezondheid, weerbaarheid en zelfverdediging waar hoofdzakelijk of gedeeltelijk mentale en/of fysieke elementen uit het Taekwon-Do in zijn verwerkt waaronder gezondheidswandelingen, Taekwon-Do 50+, Sekwon-Do, Conditieverbetering, etc. 

Ook personen met een lichamelijke of mentale beperking moeten volgens hem de mogelijkheid worden geboden om de mooie kunst Taekwon-Do op zijn of haar niveau eigen te maken. Neem contact op met Master Hennie voor het maken van een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. De lessen worden in zowel privé- als groepsverband bij instellingen en organisaties aangeboden. 

Master Hennie heeft regelmatig contact met en is gecertificeerd door Ben Evans uit New Zeeland. Ben werkt al jaren met deze doelgroepen, heeft veel concepten uitgewerkt en concreet in de praktijk ingevoerd en krijgt veel steun uit binnen en buitenland om het ITF Taekwon-Do voor deze doelgroepen te stimuleren. Ook het ministerie in Nieuw Zeeland spreekt waardering uit voor zijn activiteiten!

special-needs-1   brighton-special-needs-2

De Wereldkampioenschappen Taekwon-Do 2016 in Brighton (Engeland) van de Internationale Taekwon-Do Federatie van Grand Master Choi Jung Hwa, de zoon van de grondlegger van het Taekwon-Do Gen. Choi Hong Hi was uniek en bijzonder! Voor de eerste keer in de geschiedenis van het ITF Taekwon-Do was er een speciale poule samengesteld voor deze doelgroep! Er werden fantastische demonstraties gegeven en een wedstrijd op het gebied van Tuls (het lopen van patronen).