Weerbaarheid

Personen van alle leeftijden, beroepen en sociale milieus kunnen op een bepaald moment niet lekker in hun vel zitten omdat ze in een vicieuze cirkel terecht gekomen zijn als gevolg van bijvoorbeeld pestgedrag of (non)verbale agressie in een privé, school of werkomgeving.

Als gevolg hiervan is de kans aanwezig dat het level van je zelfvertrouwen op een dieptepunt is geraakt, er mentale en fysieke problemen gaan ontstaan en je niet meer uitgedaagd wordt om nog een goede prestatie te leveren.

Met behulp van een mix uit mijn trainingen waaronder een aantal mentale en fysieke oefeningen gaan we deze vicieuze cirkel waarin je terecht bent gekomen te lijf en gaan we werken aan het hervinden van je zelfvertrouwen en hoe we die kunnen vergroten! Inzicht in het begrip ‘slachtoffer’, emotie, de kracht van onze gedachten en hoe we die kunnen controleren waardoor we beter met angst kunnen omgaan zullen je helpen de bestaande patronen te doorbreken!

Het programma op maat heeft een preventieve werking want wie zich niet alleen weerbaarder en sterker voelt maar dat ook is heeft in relatie met een goede uitstraling minder kans om slachtoffer te worden van bijvoorbeeld intimidatie of geweld!

Wil je meer informatie of een oriënterend gesprek om te kijken of ik je kan helpen? Stuur een mailtje naar henniethijssen@gmail.com